Praktisch Belastingrecht

Praktisch Belastingrecht

2023-2024

Beschrijving

Praktisch Belastingrecht maakt studenten op een toegankelijke manier wegwijs in de complexe wereld van het Nederlandse belastingrecht. Deze studiemethode is gebaseerd op de wet- en regelgeving van 1 januari 2023 en bestaat uit een theorie- en opgavenboek met aanvullende online leeromgeving. Er is in deze methode veel aandacht besteed aan helder taalgebruik. Ook de opmaak met veel voorbeelden, kernwoorden buiten de tekst en het gebruik van kleur maakt dit studieboek overzichtelijk en ondersteunt de student bij het bestuderen van de stof.

In de leeromgeving vindt u alle uitwerkingen van de vraagstukken uit het opgavenboek, aanvullende opgaven, begrippen en video’s.

 

Aanvullend materiaal

Praktisch Belastingrecht 2023-2024

 

 

Praktisch Belastingrecht 2022-2023

Aanvullend studiemateriaal hoofdstuk 8: Rechtsherstel box 3 - 1 juli 2022
De staatssecretaris heeft op 28 juni 2022 een beleidsbesluit gepubliceerd met betrekking tot het rechtsherstel van box 3. Dit besluit is op 1 juli in werking getreden.

 

In de studieboeken is de toezegging opgenomen dat zodra de nieuwe wetgeving over box 3 afgerond is, de wetswijzigingen van box 3 beschikbaar worden gesteld op deze leeromgeving. De wetgeving is weliswaar nog niet aangepast, maar middels onderstaand document wordt u alvast meegenomen in de ontwikkelingen van box 3.

 

 

Praktisch Belastingrecht 2021-2022

 

Praktisch Belastingrecht 2020-2021

Docent

Bent u docent? Vraag hier een docentaccount aan om toegang te krijgen tot deze informatie.

Activeren

Heb je een activatiecode voor dit lesmateriaal? Start hieronder de activatie en je kunt direct aan de slag.

Koop een activatiecode

Koop een activatiecode voor dit lesmateriaal in de Convoy Webshop