Belastingrecht voor Bachelors en Masters 2022-2023

Belastingrecht voor Bachelors en Masters 2022-2023

Digitale Leeromgeving

Beschrijving

Dit studieboek is geschreven door het onderwijs, voor het onderwijs.
Een zeer uitgebreid auteursteam, bestaande uit docenten van bijna alle hogescholen in Nederland, heeft deze studiemethode ontwikkeld. Zij kennen per slot van rekening het beste de eisen en wensen die het onderwijs aan een studieboek op dit terrein stelt.


Het boek volgt de structuur van de fiscale wetgeving, waarbij veel aandacht uitgaat naar de samenhang tussen de diverse onderdelen. Deze opzet en de zeer toegankelijke schrijfstijl maken dit boek geschikt voor de studierichtingen Accountancy, Finance & Control, SPD en Finance, Tax & Advice, maar ook voor opleidingen waar belastingrecht niet centraal staat, zoals HBO Rechten, Bedrijfskunde, Sociaal Juridische Dienstverlening etc.


Bij dit theorieboek behoort een opgavenboek met platte cases, open vragen, meerkeuzevragen en voorbeeldexamens. Aan dit opgavenboek is een digitale leeromgeving gekoppeld met o.a. vraagstukken, video’s en begrippentrainers.

 

Aanvullend materiaal

Aanvullend studiemateriaal: Rechtsherstel Box 3 - 1 juli 2022

De staatssecretaris heeft op 28 juni 2022 een beleidsbesluit gepubliceerd met betrekking tot het rechtsherstel van box 3. Dit besluit is op 1 juli in werking getreden.

 

In de studieboeken is de toezegging opgenomen dat zodra de nieuwe wetgeving over box 3 afgerond is, de wetswijzigingen van box 3 beschikbaar worden gesteld op deze leeromgeving. De wetgeving is weliswaar nog niet aangepast, maar middels onderstaand document wordt u alvast meegenomen in de ontwikkelingen van box 3.

Rechtsherstel Box 3 - 1 juli 2022 (21-7-2022)

Docent

Bent u docent? Vraag hier een docentaccount aan om toegang te krijgen tot deze informatie.

Activeren

Heb je een activatiecode voor dit lesmateriaal? Start hieronder de activatie en je kunt direct aan de slag.

Koop een activatiecode

Koop een activatiecode voor dit lesmateriaal in de Convoy Webshop